Klachtenregeling

Het team van OMC Amstelland doet zijn uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, te begeleiden en te behandelen. Toch kan het zijn dat u achteraf niet volledig tevreden bent over uw ervaring. Als u dit aan ons meldt kunnen wij onze zorgverlening verbeteren.

In eerste instantie kunt u uw onvrede het beste met de betrokkene zelf of met de leidinggevende van de afdeling bespreken. Zij zijn zeker bereid met u te overleggen en te zoeken naar een oplossing.

Wanneer u er samen met de medisch specialist of medewerker niet uit bent gekomen, kunt u uw klacht schriftelijk of per mail voorleggen aan de directie van OMC Amstelland:

klachten@floaterlaser.nl

OMC Amstelland
Muiderstraatweg 58B
1111PT Diemen

Binnen enkele dagen na ontvangst van uw klacht wordt er contact met u opgenomen.

Geschillencommissie Ziekenhuizen

Als u er met het ziekenhuis niet uitkomt, kunt u zich wenden tot de Geschillencommissie EZA (https://geschillencommissie-eza.nl)
Aan het indienen van een klacht bij de Geschillencommissie zijn kosten verbonden.

Wij hebben sinds onze oprichting in 2015 nog nooit een klacht gehad via deze commissie..

Complimenten en suggesties

Mocht u juist tevreden zijn over uw behandeling of een suggestie hebben, dan horen wij dit uiteraard ook graag. Deze kunt u mailen naar info@floaterlaser.nl. Daarnaast is Zorgkaart Nederland (www.zorgkaartnederland.nl) een forum waar patiënten hun ervaring betreft een instelling kunnen delen met andere patiënten. We stellen het zeer op prijs als u via hier uw ervaringen met onze kliniek deelt, om zo andere patiënten te helpen bij het maken van een keuze.

Back To Top