Skip to content

Klachtenregeling

Het team van OMC Amstelland doet zijn uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, te begeleiden en te behandelen. Toch kan het zijn dat u achteraf niet volledig tevreden bent over uw ervaring. Als u dit aan ons meldt kunnen wij onze zorgverlening verbeteren.

In eerste instantie kunt u uw onvrede het beste met de betrokkene zelf of met de leidinggevende van de afdeling bespreken. Zij zijn zeker bereid met u te overleggen en te zoeken naar een oplossing.

Wanneer u er samen met de medisch specialist of medewerker niet uit bent gekomen, kunt u uw klacht schriftelijk of per mail voorleggen aan de directie van OMC Amstelland:

klachten@floaterlaser.nl

OMC Amstelland
Muiderstraatweg 58B
1111PT Diemen

Binnen enkele dagen na ontvangst van uw klacht wordt er contact met u opgenomen.

Geschillencommissie Ziekenhuizen

Als u er met het ziekenhuis niet uitkomt, kunt u zich wenden tot de Geschillencommissie EZA https://geschillencommissie-eza.nl
Aan het indienen van een klacht bij de Geschillencommissie zijn kosten verbonden.

Complimenten en suggesties

Mocht u juist tevreden zijn over uw behandeling of een suggestie hebben, dan horen wij dit uiteraard ook graag. Deze kunt u mailen naar info@floaterlaser.nl. Daarnaast is Zorgkaart Nederland (www.zorgkaartnederland.nl) een forum waar patiënten hun ervaring betreft een instelling kunnen delen met andere patiënten. We stellen het zeer op prijs als u via hier uw ervaringen met onze kliniek deelt, om zo andere patiënten te helpen bij het maken van een keuze.

Back To Top